SANI-TEC

Van leidingen tot badkamers

voor sanitair moet u bij Sani-Tec zijn

Bij installatiebedrijf Sani-Tec kan je terecht voor al uw vragen wat betreft sanitaire installaties. Wij plaatsen vakkundig alle leidingen, van toevoer tot afvoer. Daarnaast installeren wij ook alle gewenste sanitaire toestellen. Wij werken hiervoor samen met professionele groothandelaars en we gebruiken uitsluitend materiaal van de hoogste kwaliteit.
SANI-TEC

Nieuwbouw of renovatie?

wij creëren jouw droombadkamer!

Bij een nieuwbouwproject is het belangrijk om in het begin al eens goed na te denken over uw badkamer. Hoe zal deze eruit zien? Welke materialen wilt u gebruiken. Als je dit hebt gedaan en het tijd is om aan de badkamer te beginnen, dan schakelt u Sani-Tec in.
Wij maken jouw droombadkamer precies zoals je het je had voorgesteld, met alle extra’s die je wenst. Daar blijft het niet bij! Sani-Tec zorgt er persoonlijk voor dat alle sanitaire installaties in jouw nieuwbouwhuis naar behoren werken.

Heeft u uw huis al gekocht maar wil je de badkamer renoveren? Ook hier is Sani-Tec de geknipte persoon voor. We breken jouw oude installatie af en vervangen deze met een splinternieuwe installatie die jou zal verbazen!
Hoe uw badkamer er vroeger uitzag doet er niet meer toe. Nadat Sani-Tec is langsgeweest kan je spreken van een heuse wellnessruimte.

SANI-TEC

Jouw adviseur in Limburg

Sani-Tec aan je zij, van begin tot eind

De keuze in sanitaire toestellen is bijna oneindig, voor elke stijl en elk budget heb je een gigantisch aanbod. Maar wees gerust, wij zijn hier om jou te begeleiden in jouw keuze.
Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op!

Nieuwsgierig voor je verbouwing?

Geef ons een seintje!